Categories
Information Nyheter Styrelsens arbete

På gång i föreningen

Vi har nu tagit beslut om att anlita Björn Gunnarsson från CMB som projektledare för renoveringen av våra hus i Bostadsrättsföreningen Källorna. Redan nu i veckan kommer husen att börja undersökas av personal från CMB för att de ska kunna göra upp en projektplan och vidare ta in offerter från hantverkare. Första prioritet har värmepannan i Kristianstadsgatan 17-husen som ska bytas. Den har inte fungerat som den ska vilket resulterat i allt för kalla lägenheter. Vidare kommer vi att renovera taket, fasaden samt byta fönster. Det är väldigt mycket som ska renoveras men vi ska försöka uppdatera här med information efterhand.

När vädret blir lite trevligare kommer vi att rusta upp soprummet. På senaste tiden har det kastats mycket sopor utanför tunnorna vilket är väldigt tråkigt. Vi måste verkligen alla försöka hjälpas åt att hålla våra hus och gemensamma ytor i fint skick. Vi kommer även inom snar framtid att påbörja utrensningen av förråden.

Ta gärna en titt på våra nya ‘Trivselregler’ som ligger under mappen ”Dokument”! Glöm inte att följa oss så att ni får nya inlägg via mail. Rutan som ni klickar i hittar ni i vänsterspalten.

//Styrelsen genom Therese Bengtsson, ordförande

Advertisement