Categories
Styrelsemöte

Rapport från styrelsemötet 25/9

Ikväll har styrelsen haft möte och mycket har avhandlats:

-Styrelsen har haft ekonomimöte med vår förvaltare Bredablick. Ekonomin ser bra ut och föreningen har balans i kassaflödet.

-Progressiv låneavskrivning ska inte längre tillåtas för nya föreningar men det kommer inte att innebära höjda avgifter för oss. Däremot kan det betyda minus i budgeten. Det kan därför vara bra att vara medveten om vad det beror på och informera sin mäklare om att detta har en naturlig förklaring vid en ev försäljning. Många föreningar är i samma läge.

-Renoveringen väntar på beslut om restaurering av våra balkonger. Ni har idag fått en kallelse i brevlåda och är välkomna på infomöte den 2/10 kl 19 samt stämma med omröstning den 9/10 kl 19.

Efter det att beslut har tagits i balkongfrågan kan vi skriva avtal med våra entreprenörer. Renoveringen kommer att påbörjas tidigast i mars 2015.

– Har du inte ändrat din hemförsäkring efter att du köpt bostadsrätt så gör det. Samma villkor gäller inte för hyresrätt som för bostadsrätt.

-Vi ligger på Anticimex och polygon för att de ska komma hit och inspektera källarna efter regnet. Vi hoppas på besök snart.

-Den planerade kontrollen av elementen kommer att genomföras i oktober istället för september.

//Styrelsen

Advertisement