Categories
Uncategorized

Uppdatering

Hej allihopa!

Nu har slutbesiktning gjorts på vår renovering. Det hela såg bra ut överlag även om det var en del små missar på arbetet, vilket är helt normalt. Bland annat är det några fönster på bottenplan som inte är fogade, puts som är ojämn på gården för K5 och stuprör som sitter snett. Företaget som genomfört renoveringen har 2 månader på sig att åtgärda dessa brister.

Innan vi får börja använda våra balkonger väntar vi på ett slutbesked från Malmö Stadsbyggnadskontor. Vi kommer att informera här på hemsidan så fort slutbeskedet kommit. Det är alltså okej att öppna balkongdörrarna men inte beträda balkongerna

Från och med 1 september kommer vi att sätta igång det gemensamma com hem-avtal som röstades igenom på årsstämman.

Vill vill ännu en gång påpeka att man inte får slänga/ställa grovsopor i soprummet. De medlemmar som bryter mot detta kommer att faktureras för bortforsling. Detsamma gäller även våra trappuppgångar där det av brandskyddsrättsliga skäl inte är tillåtet att ställa möbler och dylikt utanför ytterdörr eller i trappen

 

Glad sommar!
/Styrelsen

Advertisement