Categories
Uncategorized

En kort uppdatering om gårdsprojektet.

Såhär strax inpå det nya året vill vi i styrelsen ge er medlemmar en inblick i arbetet med de nya innergårdarna och dagvattensystemet.
Processen har tagit lite längre tid än vi hoppats på men nu är projektet verkligen på gång! Diskussionen är framme vid två bra byggentreprenörer. Eftersom vi lägger stor vikt vid att hamna inom budget har vi fått prioritera funktion före de estetiska tilläggen. Men med det sagt kommer gårdarna få sig ett ordentligt lyft. Med de fantastiska pilträden i centrum, bygger vi nya ytor att sitta på och vackra växtbäddar. Bäddar som också ska fungera som fördröjningsytor när det regnar ordentligt. Asfalten åker på soptippen naturligtvis!
Byggstart är beräknat till slutet januari/början februari.

Vi kommer hålla er uppdaterade och önskar er alla en god helg och gott nytt år!

Advertisement