Categories
Uncategorized

Projektstart!

Gårdsrenoveringen

Idag började gårdsrenoveringen på Källan 6 (Kristianstadsgatan 19 och Södra Parkgatan 29). Det första som görs är dränering längs fasad – entreprenören Green Landscaping gräver då ett djupt schakt längs med fasaden. Denna information från entreprenören gäller:

19A och 29 A-B kommer påverkas av schaktgroparna. Green Landscaping kommer lägga ut schaktbryggor. Vi önskar att boende i möjligaste mån undviker dörrarna in till gården ett tag framåt. Det blir bättre för båda parter om vi kan minimera trafiken över schaktgroparna.

Reliningen

Som vi redan har annonserat, kommer försyn i lägenheter att ske under morgondagen (2/3) samt på torsdag (4/3). För mer detaljerad information se informationsblad som vi delat ut till alla boende via brevinkastet under gårdagen. Mer information kommer löpande.

Advertisement