Categories
Uncategorized

BRF Källorna i Sydsvenskan

Bland annat ska stora vattentunnor fördröja vattnet. Men de används även som designelement, vattenspel och reservoir för resursskonande bevattning av blommorna.

Efter nästan ett halvårs arbete med innergårdarna och en ännu längre planeringstid är våra gårdar klara. Nästintill. Cykelskärmtaken med sedumtak byggs i slutet av augusti. Menredan nu har den innovativa vattenhanteringen fått uppmerksamhet från flera håll. Patricia Torvalds från Sydsvenskan var på besök och skrev en jättefin artikel om vad som har hänt och varför vi tror att det är en av de viktigaste anpassningar till klimatet i våra över 100 år gamla hus.
Man kan läsa artikeln här!

Snart kommer den gröna ön vara full av utvalda växter som klarar torra sommardagar såsom kalla blöta vinterveckor.

Advertisement