Categories
Uncategorized

Fjärrvärme och termostater

Torsdagen den 5/1 kommer VVS-företaget Abisco behöva komma in i samtliga lägenheter på Källan 6. Vi kommer ej kunna specificera en tid under dagen men tidsrummet är mellan 8-17. Obs!! Kontakta styrelsen om vi inte kan få tillgång till lägenheten på avsatt dag. Om detta mail ej besvaras utgår vi från att vi får tillgång till lägenheten. (med de insamlade nycklarna vi har). De som inte har inlämnat en nyckel till styrelsen ska kontakta oss så snart som möjligt.

Det har kommit till vår kännedom att värmeförbrukningen på Källan 6 är mycket högre än vi har budgeterat för efter att vi har fått monterat termostater. Detta innebär att vi kommer att sätta en begränsning på de nya termostaterna, vilket kommer minska värmeförbrukningen i lägenheterna.

Vi har tidigare informerat medlemmarna om att sänka temperaturen i lägenheterna, vilket inte verkar ha skett. Detta är även en anledning till att vi behöver sätta en begränsning. Vi behöver alla sänka värmen o använda mindre varmvatten.

Från den 1 januari 2023 kommer priset på fjärrvärme att stiga 20 procent och för att undgå ännu en avgiftshöjning måste vi ALLA ta ansvar.
Fjärrvärme inkluderar uppvärmning och varmvatten.

Obs! Till er som reser bort över jul och nyår ber vi sätta elementen på 1. Vi tackar för er förståelse och önskar er återigen en härlig jul.

Med vänliga hälsningar.
Styrelsen

Advertisement