Categories
Information Styrelsemöte

Värmecentral, element och extrastämma!

Nu är den stora renoveringen och utbytet av värmecentralen i huset “Källan 5” (Kristianstadsgatan 17) klar. Vi har fått nya kärl och cirkulationspumpar samt elinstallationer gjorda. I andra huset “Källan 6” byttes detta 2008. Stamgruppsventiler för tappvatten är nu bytta i båda husen.

En sak kvarstår och det är luftning av elementen och vattenbyte i värmesystemet. Detta skulle ha gjorts i samband med OVKn i tisdags men som ni märkt så blev det inte så. Styrelsen ligger på för att det ska bli gjort så fort som möjligt så att vi inte behöver frysa i höst.

Under kvällen har extrastämman inför det eventuella balkongbygget hållits. Samtliga berörda brf-medlemmar var representerade och röstutfallet blev 15 röster för att gå vidare i processen och en röst emot. Det innebär att styrelsen nu fortsätter arbetet med att få in så fördelaktiga offerter som möjligt för att så småningom kunna lägga fram ett avtal till var och en av de berörda medlemmarna. Undertecknas dessa hoppas vi att vi kan bygga balkonger under våren 2015 i samband med renoveringen.

Trevlig helg!
Styrelsen

Advertisement