Categories
Uncategorized

Rapport från styrelsemötet 15/1

Styrelsen har valt Morneon som entreprenör för den stora renoveringen av tak, fasader och fönsterbyte. Just nu arbetar vi med bygglovsansökan och att få bygglovet godkänt.

Vi håller även på att sammanställa balkongbygget som även det kommer att göras av Morneon i samband med renoveringen. Vi kommer inom kort att utlysa en extrastämma för att fastställa reglering av andelstalen och besluta om avgiftshöjning för de som bygger balkong. Vi kommer även inom kort skicka ut betalningsinformation för vad balkongerna kommer att kosta och detaljer kring betalningen.

Vi har en trasig tvättmaskin på 19 och vaktmästaren är kontaktad. Vi inväntar nu svar om den går att laga. Vaktmästaren kommer även att rensa blad övergivna tvättlås.

Vi kommer att genomföra en cykelrensning framöver och ta bort cyklar som är utom räddning och ingen vill ta hand om.

Sist men inte minst: Inom kort kommer valberedningen att knacka dörr i förhoppning att hitta nya styrelseledamöter. Vi har två avgående ledamöter som gärna lämnar över till minst två nya engagerade medlemmar!

Trevlig helg alla boende!
//Styrelsen

Advertisement