Categories
Uncategorized

Rapport från styrelsemötet 5/2

Ikväll har vi haft valberedningen på besök för att diskutera förberedelser inför årsstämman som kommer att hållas i början av maj. Åsa, Joakim och Ann, som utgör valberedningen, kommer att gå runt i husen inom kort och prata med boenden som är intresserade av att sitta i styrelsen.

På årsstämman ska vi diskutera det vi medlemmar vill. För att vi ska kunna förbereda oss i styrelsen ska medlemmar skicka in motioner till oss senast den 1 april. Antingen lägger ni ett mail till styrelsen (brfkallorna@gmail.com) eller ett brev i brevlådan på 19.

Vi kommer att genomföra en cykelrensning med början till helgen. Det kommer att knytas band på cyklarna och om de sitter kvar den 1 mars så tas cykeln bort från gården.

På mötet diskuterade vi också hur vi kommunicerar i vår brf och vill förtydliga att vi alltid svarar på frågor så fort det går men att det är viktigt att medlemmar förstår att vi ibland måste diskutera vissa frågor på styrelsemöten innan vi kan svara er och att det därför kan ta lite tid. Vi tackar för er förståelse!

Just nu tittar vår jurist på avtal för våra eventuella balkonger och hon sköter också kommunikationen med hyresnämnden som vi samarbetar med då vi inte nådde enighet vid omröstningen på extrastämman.

Vi ska snart sälja ytterligare en lägenhet i vår förening och vi arbetar med att välja den bästa mäklaren för uppgiften. Intresset för vårdhund är stort vilket är glädjande!

Nästa styrelsemöte håller vi den 26/2.

Vi önskar er alla en skön vinterhelg!
//Styrelsen

Advertisement