Categories
Uncategorized

Rapport från styrelsen 26/2 

Sedan sist har tvättmaskinen på 19 lagats och funkar igen. Tvättlås som inte tillhör någon har tagits bort och vi beställer nu nya till den som inget har som vi lämnar ut inom kort på begäran. 

Cyklarna rensar ut i helgen. Skynda att rädda din skatt om du inte gjort drt redan. Rött snöre betyder att vi slänger den annars!

Vi har också diskuterat skötsel av våra fastigheter och gårdar och förbereder långsiktiga strategier gällande våra avtal. Det känns bra och vi återkommer med info  om rutiner och ev byten av entreprenör när det blir aktuellt. 

Det kommer att säljas ytterligare en lägenhet under våren och det är såklart positivt för vår ekonomi. Vi får ev renovera den något innan den kan säljas bara.

Vi har haft en balkongkonstruktör på besök under veckan som har mätt och räknat på storlek, hållfasthet osv.

Vi väntar fortfarande på besked om vilka fönster vi kan välja eftersom Olga på Malmö museer som är inkopplad i bygglovet har efterfrågat utåtgående fönster. Vi ska få nya förslag på fönster från vår grossist, välja vilka vi ska ha och därefter hoppas vi att det rullar på lite fortare med renoveringen.

Styrelsen önskar trevlig helg till alla!

Advertisement