Categories
Uncategorized

Förtydligande angående cyklarna och beskärning av träd

Hej kära medlemmar!

Som ni kanske märkt har vi idag beskurit pilträden på innergården. Detta dels för att regelbunden klippning håller dem friska och i gott skick, och dels för att byggfirman ska obehindrat komma till med byggställningarna. Även om det ser kalt ut nu så växer de väldigt snabbt och kommer se gröna och fina ut igen redan till sommaren.

Många har hört av sig och undrat vilket som är sista datumet för att flytta sina cyklar från Källan 5 till Källan 6 och det är alltså söndagen den 18/10 vecka 42. Vi kommer dock successivt börja flytta ner cyklar som är i uppenbart icke-bruksskick i källaren under nästa vecka. De cyklar som är fastlåsta i ställen kommer klippas upp. Därför är vi måna om att ni verkligen flyttar era cyklar i tid.

Mvh,

Styrelsen

Advertisement