Categories
Uncategorized

Cykelrensning på gårdarna inför renovering

Kära boende på BRF Källorna,

inför den stundande renoveringen av våra fasader och tak är det viktigt att vi röjer undan vid cyklarna, så att byggställningarna får plats. Eftersom renoveringen startar på gården vid Kristianstadsgatan 17 i vecka 43, måste cyklarna som står där ställas över på gården vid 19 & 29.

Eftersom sophämtarna inte kommer att komma åt sopkärlen på 17 heller, så kommer dessa att flyttas ut under taket i gången mellan gårdarna. Därför måste även cyklarna som står där flyttas över till gården på 19 & 29, senast vecka 42! Annars kommer vi att frakta bort dem. Står det cyklar kvar kommer låsen att klippas upp.

Då vi sett att vissa cyklar verkar sakna delar och inte är i ett kördugligt skick så kommer dessa att börja flyttas undan redan nu. Det är viktigt att vi alla hjälps åt nu framåt, då det kommer att bli trångt på gårdarna. Så vi ber er att ställa cyklarna i ställen.

Tack för hjälpen!

Vänligen Styrelsen

Ps. Glöm inte att registrera dig på vår hemsida http://www.brfkallorna.se för att ta del av vårt nyhetsbrev, där du får de senaste nyheterna kring de pågående händelserna i huset. Ds.

Advertisement