Categories
Uncategorized

Senaste nytt

Hej allesamman!

Nu har besiktningsmannen varit här gällande slutbesiktning av beställd entreprenad på fastighetens yttre. Det finns fortfarande en del knutar att lösa upp men vi är på god väg.

Gällande balkongerna så är det fortfarande så att man träder ut på egen risk. Myndigheterna har haft semester och det slutgiltiga godkännandet har fortfarande inte kommit. Så tag hänsyn till att balkongerna ännu ej får användas. Vidare har en balkongavgift blivit fastställd och kommer att synas på den månatliga avgiftsavin framöver

Vi har haft ett par incidenter med vattenläckor på senaste tiden. Det är oerhört viktigt att ni kontaktar styrelsen innan ett sådant byte görs så att vi kan stänga av vattnet först. Meddela ska meddelas senast tre dagar i förväg. Kom ihåg att allt som har med vatten, el och värme att göra måste utföras fackmannamässigt för att försäkring ska gälla.

Vi har noterat att många väljer att låsa fast sina cyklar i fastighetens stuprör/bord eller luta dem mot väggen. Vi ber er vänligen inte göra detta utan istället ställa alla cyklar i ställen. Vi håller i skrivande stund på med att spåna på nya idéer kring en mer cykelvänlig gård.

Slutligen kommer vi att fokusera på att fräsa bort trädrötterna i våra brunnar eftersom avrinningen inte fungerar som den ska vilket orsakat en del översvämningar. Detta kommer ta ca 2-3 dagar och kommer inte påverka er boende.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen

Advertisement