Categories
Uncategorized

Senaste nytt

Hej allesammans!

Som ni kanske märkt har hemsidan legat nere ett tag. Den är uppe och fungerar som vanligt igen.

Mycket viktigt! Vi har tidigare informerat om balkongerna inte får användas; varken till att vistas på eller förvara saker på. Tyvärr har detta ändå gjorts vilket resulterat i en varning från stadsbyggnadskontoret. Fortsatt otillåten användning av balkongerna kommer resultera i böter vilket samtliga balkongägare kommer få bekosta. Det vill vi inte, så håll tassar och prylar borta från balkongerna tills vidare. Vi hoppas att de blir godkända för användning så fort som möjligt.

Fräsning av pilarnas rötter i brunnarna har nu utförts. Vi hoppas härmed på bättre avrinning, mindre fukt i källarutrymmena och mindre vatten på gårdarna efter detta. Eftersom fastigheten är gammal och rören därefter kommer dock en extra slamspolning att göras under hösten.

Renoveringen är sedan en tid tillbaka klar och vi har 2 års garanti på allt arbete som utförts. Upptäcker ni några brister i renoveringsarbetet, t.ex. sprickor i fasaden, problem med fönster, otillfredsställande tätning etc. så hör av er till styrelsen. Eventuella brister kommer att åtgärdas av byggnadsföretaget utan extra kostnader.

Allt gott,
Styrelsen.

Advertisement