Categories
Uncategorized

Senaste nytt oktober

Hej grannar!
Gruppavtalet på bredband hos comhem börjar gälla den 1 december. Istället för att ha vi har egna abonnemang som vi själva betalar få individuellt så kommer gruppavtalet omfatta alla lägenheter och dras på avgiften. Om du redan har abonnemang hos comhem så behöver du inte göra något, alla ändringar kommer ske automatiskt. Det som ingår i grundavtalet är tv + internet med en hastighet på 100/10. Om du vill ha snabbare internet går det bra att beställa det via comhem och du får då rabatt genom gruppavtalet. Har du en annan internetleverantör är det klokt att kontakta dem angående uppsägning av ditt nuvarande abonnemang snarast.
Den förhöjda avgiften för de som har balkong kommer börja gälla först efter att balkongerna har blivit godkända.
Allt väl,
Styrelsen
Advertisement