Categories
Uncategorized

Senaste nytt

Hej grannar!

Information från senaste mötet:
Avgiften för balkongerna kommer komma som en klumpsumma för november, december och januari på januari-fakturan. Därefter kommer den komma månadsvis. Detta gäller för både ägare och hyresgäster.
Vi har ett pågående renoveringsarbete på gång med både vatten och värmesystemen i husen. Torsdagen 17/11 kommer värmen stängas av i elementen i alla lägenheter, då bland annat expansionskärlet i pannrummet bytas. Detta kommer troligtvis göra att värmen i samtliga lägenheter kommer bli mer pålitlig och även förbli så över tid! Vilket väl passar väl nu med de kallare temperaturerna som smyger sig på. Vi ser fram emot att kunna förse alla lägenheter med god värme denna vinter!
Vänliga hälsningar
Styrelsen
Advertisement