Categories
Uncategorized

Senaste nytt!

Hej kära grannar!
Efter vårt senaste styrelsemöte vill vi informera er om:
– Efter juridisk process med Morneon som utförde fasadrenoveringen och byggde balkonger har vi nu fått tillbaka lite pengar i form av vite då renoveringen gick över fastställt slutdatum. Dessa pengar kommer investeras i vidare renovering av husen.
– Som ni kanske vet har Malmö stad sen ett tag tillbaka problem med råttor i innerstaden. Vi i styrelsen vill arbeta proaktivt och har därför kopplat in Anticimex som satt in “råttstopp” i fastighetens avloppssystem och placerat ut digitala råttfällor i våra källarutrymme. Digitala råttfällor är giftfria, miljövänliga och avlivar råttan snabbt och smärtfritt med en elektriskt stöt
– Man undersöker just nu möjligheten att renovera vindarna så om ni märker av lite extra spring under veckorna som kommer så vet ni varför
Allt väl
Styrelsen
Advertisement