Categories
Uncategorized

Extramöte och renoveringsbesiktning

Hej boende i BRF Källorna!

Vi vill påminna er om besiktningen avseende fasad, balkonger, tak och fönster. Om ni noterat något som ni vill att besiktningsmannen koller extra noga på så maila oss på styrelsemailen. Vi har bokat tid för besiktningen den 23 april under förmiddagen. Om ni önskar att besiktningsmannen ser över era fönster eller balkong så kan ni antingen vara hemma då eller lämna nycklarna till er lägenhet till Mattias Lind i 19A (i ett kuvert märkt med namn och lägenhet). Det går också bra att lägga kuvertet i vår styrelsebrevlåda.

Vi vill också informera er att vi kommer ha ett extra föreningsmöte för våra medlemmar tisdagen den 8 maj klockan 19:00 på gården på Kristianstadsgatan 17 (i hopp om gott väder). Vi kommer då informera om de utmaningar som styrelsen står inför med kommande renoveringar. För att fullfölja renoveringen behöver vi rösta kring olika förslag på hur vi ska gå vidare. Mötet kommer innehålla information som ni bör ha med er för att kunna rösta på årsstämman. Det är omfattande renoveringar vi står inför och vi önskar att så många som möjligt kan närvara.

 

Vänliga hälsningar,

Mattias, Jacqueline, Filip, Kristina och Fredrik från Styrelsen

Advertisement