Categories
Uncategorized

Hänt under hösten

Styrelsen har haft det fullt upp under hösten. Det är en av anledningarna till att det inte publicerats så många inlägg på vår hemsida.

Efter sommaren fick vi glädjande nyheter: Två av våra hyresrätter blev plötsligt tillgängliga för föreningen att sälja. Den ena av lägenheterna köptes av hyresgästerna själva och den andra lägenheten håller precis på att läggas ut till försäljning genom HusmanHagberg.

Genom försäljningen av dessa två lägenheter får föreningen ett välkommet tillskott i kassan.

Styrelsen har arbetat hårt med att skapa förutsättningar för att kunna gå vidare med de omfattande underhåll som vi står inför. Mer information om detta kommer senare men planen är att komma igång under våren/sommaren med ett första steg av underhållet.

På styrelsemöte i december beslutades att avgifterna i föreningen kommer att höjas med 5% från och med första januari. Höjningen beror dels på att avgifterna inte höjts alls de senaste två åren samt att löpande kostnader ökat för föreningen sedan senaste avgiftshöjningen.

 

 

Advertisement