Categories
Uncategorized

Gårdsdagen 2020!

Hej medlemmar och boende i Brf Källorna!

Lördagen 27 juni är det dags för en liten gårdsdag! Den drar igång klockan 11:00 och håller på till ca 16:00 – eller så länge du vill vara med!

Förutom att det är ett ypperligt tillfälle att prata lite med dina grannar så kan man också få klippa häck, äta korv med bröd, fixa med något annat för att göra gården sommartrevlig eller prata med någon i styrelsen om den kommande gårdsrenoverin-gen.

Tills detta datum har vi också tänkt att rensa ut de cyklar som inte tillhör någon på gården. Det kommer dyka upp band på alla cyklar – ta bort bandet på din cykel för att markera att du vill behålla den. Styrelsen plockar bort de cyklar som inte verkar ha någon ägare i samband med gårdsdagen. Cyklarna skänks bort efter ett halvår.

Vi ses på gårdsdag 27 juni kl 11:00! Ta med en folköl och en sekatör!

Väl mött

Styrelsen

Advertisement