Categories
Uncategorized

Extrastämma, Gårdsdag och Internetleverantör

Hej,

Vi kallar till en extrastämma den 16/10 kl. 11.00 i innergården. Informationsbrevet som har delats ut till alla lägenheter finns även här.

På samma dag ska vi även fixa till gården, plockar bort oanvända cyklar, och städa. Efter arbetet är gjort vill vi gärna grilla med alla och lära känner varandra, den nya styrelsen och alla nyinflyttade. Vi vill därför uppmuntrar alla som har bott här i flera år såsom de nyinflyttade att kommer förbi och fira de fina nya innergårdar med oss!

Till slutet av november ska vi byta vår internetleverantör. Vi hoppas att vi kan skapar en snabbare men framför allt stabilare åtkomst med den nya lösningen. Informationer om det finns också i brevet. Tveka inte att skicka ett mejl eller kommer till gårdsdagen om du har funderingar.

Om någon är sugen på att fixa mat eller något annat till gårdsdagen är vi jätteglada! Kontakta styrelsen, då vet vi hur vi måste planera.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen BRF Källorna

Advertisement