Categories
Uncategorized

Renovering – senaste nytt!

Hej kära medlemmar!

Renoveringsarbetet fortskrider. Det har dessvärre blivit lite försenat men det är inget som i dagsläget påverkar renoveringens planerade slutdatum. Anledningen till denna försening är att våra leverantörer initialt beställt fel karmfärg till de fönster som skall monteras ut mot rondellen.

Som ni säkert märkt har fönsterarbetet snart helt avslutats på Källan 5 och byggda balkongerna börjar se färdiga ut. Nu pågår upputsning av fasaden på Källan 5 och arbetat med att byta ut fönster på Källan 6 fortsätter.

Skorstenarna på Källan 5 har uppdagats vara i väldigt dåligt skick och därför har beslut tagits att bygga bort toppen av dem i samband med den planerade takrenoveringen. Vi kommer däremot restaurera takhusen vilka en gång i tiden använts för att hissa upp spannmål till vindarna för att bevara husets originalstil. De båda innergårdarna kommer få ny och bättre belysning. Nya fina armaturer kommer monteras upp istället för att återmontera dem vi har idag.

Har ni frågor om renoveringen hör gärna av dig till oss via kontaktformuläret på vår hemsida.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen

 

Advertisement